Bedrijvengids

ABCdirect begon ooit als een uitgebreide online bedrijvengids waarop nagenoeg alle bedrijfsinformatie van een onderneming gevonden kon worden. Echter, het onderhouden van een dergelijke bedrijvengids is ontzettend arbeidsintensief. Sowieso is de manier van zoeken naar bedrijven sterk veranderd. Waar men eerst veel gebruik maakte van bedrijvengidsen, gebruikt men nu voornamelijk Google.

De meest uitgebreide bedrijven database

Google heeft de meest uitgebreide bedrijven database en via deze zoekmachine kunt u dan ook nagenoeg alle gewenste informatie in een mum van tijd achterhalen. Een online bedrijvengids zoals die van ABCdirect verloor dan ook een beetje zijn toegevoegde waarde. Dat, in combinatie met het kostbare onderhoud in zowel techniek als tijd, heeft ons doen besluiten om de bedrijvengids uit de website te halen. Aangezien Google tegenwoordig alles biedt wat u nodig heeft, hebben we onze bedrijvenzoekmachine daarom direct gekoppeld aan Google.

Bedrijven zoeken

U kunt dus nog steeds bedrijven zoeken via ABCdirect, zoals u wellicht al had gezien aan het zoekvenster in de banner. U zoekt echter niet meer op de website van ABCdirect, maar u zult meteen worden doorgeleid naar Google. Wanneer u gericht zoekt op wat u nodig heeft, bijvoorbeeld “Accountant Rotterdam”, dan krijgt u relevante zoekresultaten te zien.

Verder biedt deze website u nog steeds een legio aan artikelen over het starten en uitbouwen van een bedrijf.

© 2024 ABCDirect.nl | Sitemap