Horecapand verkopen

ABCdirect.nl voorziet u als ondernemer graag informatie over alles wat u ook maar wilt weten over het runnen van een bedrijf. Als ondernemer komt er veel meer kijken dan u waarschijnlijk zelf van tevoren had bedacht. Op deze pagina vindt u meer informatie over het verkopen van een horecapand als beleggingspand. Wellicht een onderwerp dat voor u van toepassing is?

Wat is een beleggingspand?

Een beleggingspand is een pand dat u heeft voor de verhuur of verkoop, met als doel om er positief rendement op te maken. Het rendement is afhankelijk van economische invloeden en de prestatie van het pand. U kunt een pand verhuren of verkopen als zelfstandige woonruimte, maar zeker ook als horecapand. Bij een horecapand verkopen kunt u denken aan bijvoorbeeld casco horecapanden of volledig ingerichte panden met eventuele overnamesom voor het in het onroerend goed gevestigd bedrijf of inventaris. (bron: www.deblooisvastgoed.nl)

Horecapand verkopen?

Een beleggingspand aanbieden gaat online gemakkelijk en razendsnel. Online zijn er genoeg vastgoedmakelaars te vinden die alle zorg uit handen nemen bij de verkoop van een horecapand. Beleggingspanden worden vaak middels een 'stille verkoop' aangeboden. Dat betekent dat uw pand niet openbaar te koop wordt gezet. Het houdt in dat uw pand voorgelegd wordt aan een aantal geïnteresseerde investeerders uit het netwerk van een vastgoedmakelaar. Vaak wordt er door de vastgoedmakelaar ingespeeld op de redenen van investeerders om een koop aan te gaan. Zo kan er uiteindelijk een zo hoog mogelijk bod gerealiseerd worden. Daarbij regelen vastgoedmakelaars vaak voor u de verkoop van het horecapand van A-Z. Een horecapand verkopen als beleggingspand kost u dan ook geen werk of energie.

© 2024 ABCDirect.nl | Sitemap