Kartonnen dozen bedrukken

Kartonnen dozen zijn onmisbaar als verpakkingsmateriaal, bijvoorbeeld wanneer u een webshop heeft of anderszins producten naar klanten of relaties verzendt. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om de producten in een saaie, bruine kartonnen doos te vervoeren. Het is echter ook mogelijk om van het verpakkingsmateriaal een marketing tool te maken en uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Dan komt u al snel bij het bedrukken van dozen uit.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende druk- en printmethodes beschikbaar. Het nadeel van bedrukte dozen is dat u met een aantal van deze methodes bent gebonden aan hoge opstartkosten en hoge volumes. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn.

Bedrukte dozen in lage oplages

Vooral voor kleinere shops en starters is het prettig om met lagere volumes te beginnen. Daarom kunt u kiezen voor bedrukte dozen van Newpack, welke middels digitale print worden gedrukt. Aan deze methode zitten enkele voordelen verbonden. Een van de belangrijkste voordelen van deze bedrukte dozen zijn dat ze haarscherp worden geprint en dat er eigenlijk geen grenzen zijn wat betreft uw creativiteit. Logo's, afbeeldingen en zelfs foto's (!) kunnen haarscherp op de dozen gedrukt worden.

Tevens zijn er kleinere oplages mogelijk én zijn de opstartkosten ontzettend laag. Met laag bedoelen we ook écht laag, slechts een fractie van de gebruikelijke opstartkosten die u bij andere drukmethodes tegenkomt. Die zijn zo hoog om dat ze met een drukwerkstans werken, maar bij digitale print is dit niet nodig.

Vraag online offerte aan

Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor bedrukte dozen. Zo krijgt u meteen een idee van de prijs. Wilt u iets aparts? Nagenoeg alles is mogelijk, dus maak uw wensen kenbaar bij Newpack.

© 2024 ABCDirect.nl | Sitemap